Pamatīga garneļu un avokado maize

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Pamatīga garneļu un avokado maize
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Lobītas garneles
      10 gab.
  • Sviests
     20 g
  • Tostermaize Latvijas Tost Maize
     2 šķēlīte (-s)
  • Avokado
     1 gabali
  • Mārrutki
     30 g
  • Biezpiens
     50 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Mirins
     30 ml
  • Laims
     0.5 gab.
  • Dilles
     30 g
  • Lobīti zaļie zirnīši
     30 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizi apgrauzdē 230 grādos aptuveni 2 minūtes, tad iezied ar sviestu un ļauj tam ievilkties.
Avokado sagriez plānās šķēlēs, apsāli un apslaki ar laima sulu un olīveļļu.

Garneles atlaidini, viegli iemarinē mirinā, laima sulā un rupji kapātās dillēs.

Biezpienu sajauc ar mārrutkiem un lobītiem zaļajiem zirnīšiem. Šī ir brīnišķīga, veselīga un ātri pagatavojama vēlo brokastu maize.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes