Panēta kukurūza

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Panēta kukurūza
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kukurūza

  • Kukurūzas vālītes I Love Eco (vārītas)
     2 gabali
  • Sviests
     40 g
  • Spāņu garšvielu maisījums Selection by Rimi
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pētersīļi
     1 tējk.
  • Rīvmaize
     100 g

Pasniegšanai

  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)
  • Konservēti halapenjo
      5 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 220°C.

Nosusina kukurūzu un ierīvē ar sviestu.

Sajauc rīvmaizi ar garšvielām, sakapātiem zaļumiem un sāli.

Panē kukurūzu un liek cepeškrāsnī uz 15 min.

Pasniedz ar saldo čili mērci, rukolas mikrosalātiem un sakapātiem halapenjo pipariem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tītara šniceles tako

15min • Vidēji grūti

Sēņu burgers

15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tako ar ananasu salsu

50min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Chili con carne

20min • Viegli

Ābolu burgers

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Steikdogs

1h • Vidēji grūti