Panko rīvmaizē panēti kraukšķīgi sparģeļi

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Panko rīvmaizē panēti kraukšķīgi sparģeļi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Mini zaļie sparģeļi (vai pēc izvēles)
     200 g
  • Olas dzeltenums
     2 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Panko rīvmaize
     100 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lieliska, kraukšķīga uzkoda!

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.

Sakul olu dzeltenumus ar šķipsniņu sāls.

Ietauko cepamo pannu ar 1 ēd.k. eļļas un izkārto tajā sparģeļus.

Ietauko cepamo pannu ar 1 ēd.k. eļļas un izkārto tajā sparģeļus.

Pārslaki sparģeļus ar atlikušo eļļu, liec krāsnī un cep mini sparģeļus 5–8 minūtes, lielākus ilgāk.

Pasniedz ar svaigu citronu un iemīļotāko mērcīti (iesaku avokado gvakamoli).

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes