Pasta ala vodka

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Tomātu pasta
     4 ĒK
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     3 daiviņa
  • Olīveļļa
     2 ĒK
  • Čili pārslas
     1 ĒK
  • Degvīns
     125 ml
  • Saldais krējums
     240 ml
  • Penne pasta
     250 g
  • Svaigs baziliks
     1 sauja
  • Parmezāna siers (sarīvēts)
     120 g
  • Svaigs baziliks
     dekorēšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liek vārīties Penne pastu pēc norādījuma uz iepakojuma līdz al dente.

Katlā ielej olīveļļu un cep sīpolu un ķiploku (4-6 min).

Pievieno tomātu pastu un čili pārslas, cep līdz pasta sāk pielipt pie pannas.

Pievieno degvīnu, ļauj alkoholam izgarot, pasautējot to pāris minūtes.

Lēnām pievieno saldo krējumu. Sautē maisot līdz ir viendabīga masa.

Tad pievieno novārīto penne pastu un kārtīgi apmaisa, līdz visa pasta ir apklāta ar mērci.

Pievieno sauju sakapāta svaiga bazilika un pusi no sarīvētā parmezāna siera.

Pasniedz pārkaisītu ar parmezānu un svaigām bazilika lapām.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.