Paštaisīti ķiploku grauzdiņi svētku galdam

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Saldskābmaize ar ķiploku pesto

  • Saldskābā maize
     200 g
  • Eļļa
      apcepšanai
  • Ķiploks
     5 daiva (-s)
  • Sāls
     2 šķipsniņa (-s)
  • Eļļa
     100 ml
  • Zaļumi
     1 sauja (-s)
  • Etiķis
     1 tējk.

Baltmaize ar tomātiem un ķiploku

  • Baltmaize
     200 g
  • Eļļa
      apcepšanai
  • Kaltētu tomātu pārslas
     2 sauja (-s)
  • Ķiploku pārslas
     1 ēdamk.
  • Kūpinātā paprika
     0.5 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.

Rudzu maizes un zaļo sieru

  • Rudzu maize
     200 g
  • Eļļa
      apcepšanai
  • Zaļais siers
     1.5 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

SALDSKĀBMAIZE AR ĶIPLOKU PESTO Ķiplokus liek piestā, apber ar sāli. Pievieno zaļumus un saberž. Pielej eļļu, etiķi. Apviļā apceptu maizi. Garšvielu maisījuma sastāvdaļas liek kafijas dzirnaviņās un samaļ pulverī. Apber apcepto maizi

BALTMAIZE AR TOMĀTIEM UN ĶIPLOKU Garšvielu maisījuma sastāvdaļas liek kafijas dzirnaviņās un samaļ pulverī. Apber apcepto maizi.

RUDZU MAIZES UN ZAĻO SIERU Ķiplokus liek piestā, apber ar sāli. Pievieno zaļumus un saberž. Pielej eļļu, etiķi. Apviļā apceptu maizi. Garšvielu maisījuma sastāvdaļas liek kafijas dzirnaviņās un samaļ pulverī. Apber apcepto maizi

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli