Pelmeņu zupa

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Burkāns
     1 gab.
  • Ķīnas kāposts
     0.3 gab.
  • Loki
      pēc garšas
  • Tomāti savā sulā
     400 g
  • Eļļa
      cepšanai
  • Ūdens
     2.5 L
  • Pelmeņi
     500 g
  • Zirnīši
      pēc garšas
  • Skābais krējums
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apcep burkānus, pievieno tomātus savā sulā un mazliet pasautē.
Tad pievieno ūdeni, kad tas uzvārījies liec klāt pelmeņus.
Kad pelmeņi pavārījušies, tiem pievieno ķīnas kāpostu un zaļos zirnīšus.
Pasniedz ar zaļumiem un krējumu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Tomātu sofrito

40min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Steiks ar dateļu mērci

30min • Vidēji grūti