Pelmeņu zupa

  • Gatavošana 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Burkāns
     1 gab.
  • Ķīnas kāposts
     0.3 gab.
  • Loki
      pēc garšas
  • Tomāti savā sulā
     400 g
  • Eļļa
      cepšanai
  • Ūdens
     2.5 L
  • Pelmeņi
     500 g
  • Zirnīši
      pēc garšas
  • Skābais krējums
      pasniegšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apcep burkānus, pievieno tomātus savā sulā un mazliet pasautē.
Tad pievieno ūdeni, kad tas uzvārījies liec klāt pelmeņus.
Kad pelmeņi pavārījušies, tiem pievieno ķīnas kāpostu un zaļos zirnīšus.
Pasniedz ar zaļumiem un krējumu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti