Pikantie rieksti

  • Gatavošana 35min
  • Viegli
Pikantie rieksti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rieksti Rimi (pēc izvēles)
     300 g
  • Saulē kaltētie tomāti Rimi
     0.5 paciņa (-s)
  • Ķiploku granulas
     1 ēdamk.
  • Čili pulveris vai kūpināta paprika (pēc izvēles)
     1 tējk.
  • Sāls
     1 tējk.
  • Rozmarīns
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pikantie rieksti – lieliska uzkoda Eirovīzijas vai hokeja baudīšanai draugu lokā.🌶️

Riekstus liek traukā un pielej 2-3 ēdamk. eļļas no saulē kaltētiem tomātiem tik daudz, lai rieksti kļūst eļļaini.

Piejauc garšvielas un apmaisa.

Karsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Riekstus liek uz cepamās paplātes, cepampapīra.

Liek cept 20 minūtes. Pēc 10 minūtēm apmaisa un turpina cept līdz gatavībai. Atdzesē.

 

Paņem no burkas 1/2 saulē kaltētos tomātus, nosusina, izmantojot virtuves papīra dvieli. Sagriež mazākos gabalos.

Sajauc ar riekstiem un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes