Pildītās Lieldienu olas

  • Gatavošana 10min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • cieti vārītas olas
     8 gabali
  • majonēze
     4 ēdamk.
  • mikrozaļumi
     30 g
  • lasis, garneles, zilais siers, ikri - pildījumam pēc izvēles
     60 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vienkārša un ātri pagatavojama uzkoda Lieldienu svētku galdam.

Pārgriež novārītas olas uz pusēm

Izņem dzeltenumus un tos sablendē vai sastampā ar majonēzi

Dzeltenumu masu pilda atpakaļ olu baltumos un pievieno iecienītākās garšas - lasi, avokado, garneles, zilo sieru utt.

Dekorē ar zaļumiem

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Diļļu marināde

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Provansas marināde

5min • Viegli

Zemeņu un krēma kārtojums

1h 20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti