Pildīts saldais kartupelis mundierī

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 1h 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Saldie kartupeļi
     2 gab.
  • Sviests
     2 ĒK
  • Sāls
     2 TK

Pildījumam:

  • Malta liellopu gaļa Rimi
     200 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Burkāns
     1 gab.
  • Kajēnas pipari
     1 TK
  • Ķiploks
     4 daiviņas
  • Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem Selection by Rimi
     1 iepakojums
  • Melnās pupiņas I Love Eco
     200 g

Pasniegšanai:

  • Turku jogurts Lindhall`s
     4 ĒK
  • Lociņi
     2 saujas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saldos kartupeļus noskalo, katru liek folijā, pievieno sviestu un sāli. Foliju kārtīgi aiztin, liek cepešpannā ar glāzi karsta ūdens un cep 200 ˚C, 1 h 20 min.

Tikmēr gatavo pildījumu: apcep smalki sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiploku.

Pievieno malto gaļu un visu sautē, līdz iztvaiko liekais ūdens un pildījums kļūst biezs. Pieliek pupiņas.

Kartupeļa mizu iegriež un iekšpusi ar dakšiņu saspaida biezenī.

Pievieno pildījumu, turku jogurtu un papildu garšai pievieno zaļos lociņus.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.