Piparkūku torte

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

Biskvītam

  • Vistu olas
     5 gab.
  • Brūnais cukurs
     5 ĒK
  • Kviešu milti
     4.5 ĒK
  • Maltas piparkūku garšvielas
     1.5 ĒK
  • Kakao
     1 ĒK
  • Sāls
      šķipsna

Krēmam

  • Saldais krējums
     250
  • Maskarpones siers
     500
  • Pūdercukurs
     100
  • Laims
     1 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Puto olas ar elektrisko mikseri, lēnām pievienojot cukuru. 

Kad olas saputojušās biezā krēmā, pievieno caur sietu izsijātus miltus, sajauktus kopā ar kakao, sāli un piparkūku garšvielām. 

Miltus iecilā, bet neputo. 

Lej kūkas formā un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 40 -50 minūtes.

Atdzesē un pārgriez uz pusēm. 

Sagatavo krēmu. 

Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru. 

Pievieno sieru, laima sulu un miziņu un saputo biezā krēmā.

Krēmu klāj starp abām biskvīta kārtām un virsū.

Liec uz vismaz 1 stundu ledusskapī, lai savilktos garšas.

Dekorē pēc patikas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!