Pita ar saldskābajām garnelēm

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Pita ar saldskābajām garnelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Garneles ar čaulu Rimi
     450 g
  • Ovālās pitas maizes
     2 gabali
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)
  • Saldā čili mērce Thai Choice
     250 ml
  • Sojas mērce Rimi
     2 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Ķiršu tomāti Rimi
     120 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atlaidina un izloba garneles.

Sajauc čili mērci, sojas mērci, ķiploku (sarīvētu), koriandru (sakapātu), citrona sulu un liek karsēties uz pannas.

Pievieno ķiršu tomātus un karsē, līdz mērce sāk burbuļot. Pieliek garneles.

Uzsilda pitas maizi, uzliek rukolas salātus un pārlej ar mērci. 

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Burkānlaša maizītes

40min • Viegli