Pita ar saldskābajām garnelēm

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Pita ar saldskābajām garnelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Garneles ar čaulu Rimi
     450 g
  • Ovālās pitas maizes
     2 gabali
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)
  • Saldā čili mērce Thai Choice
     250 ml
  • Sojas mērce Rimi
     2 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citrona sula
     0.5 gabali
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Ķiršu tomāti Rimi
     120 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atlaidina un izloba garneles.

Sajauc čili mērci, sojas mērci, ķiploku (sarīvētu), koriandru (sakapātu), citrona sulu un liek karsēties uz pannas.

Pievieno ķiršu tomātus un karsē, līdz mērce sāk burbuļot. Pieliek garneles.

Uzsilda pitas maizi, uzliek rukolas salātus un pārlej ar mērci. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti