Pita ar saldskābajām garnelēm

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Pita ar saldskābajām garnelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Garneles ar čaulu Rimi
     450 g
  • Ovālās pitas maizes
     2 gabali
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)
  • Saldā čili mērce Thai Choice
     250 ml
  • Sojas mērce Rimi
     2 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Ķiršu tomāti Rimi
     120 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Atlaidina un izloba garneles.

Sajauc čili mērci, sojas mērci, ķiploku (sarīvētu), koriandru (sakapātu), citrona sulu un liek karsēties uz pannas.

Pievieno ķiršu tomātus un karsē, līdz mērce sāk burbuļot. Pieliek garneles.

Uzsilda pitas maizi, uzliek rukolas salātus un pārlej ar mērci. 

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Hotdogi

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).