Pita ar saldskābajām garnelēm

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Pita ar saldskābajām garnelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Garneles ar čaulu Rimi
     450 g
  • Ovālās pitas maizes
     2 gabali
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja (-s)
  • Saldā čili mērce Thai Choice
     250 ml
  • Sojas mērce Rimi
     2 ēdamk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Ķiršu tomāti Rimi
     120 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atlaidina un izloba garneles.

Sajauc čili mērci, sojas mērci, ķiploku (sarīvētu), koriandru (sakapātu), citrona sulu un liek karsēties uz pannas.

Pievieno ķiršu tomātus un karsē, līdz mērce sāk burbuļot. Pieliek garneles.

Uzsilda pitas maizi, uzliek rukolas salātus un pārlej ar mērci. 

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti