Plucināta teļa gaļa ar ķimenēm

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 1h 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Teļa šķiņķis
     500 g
  • Ķimenes
     2 ĒK
  • Ķiploks
     3 daiviņa
  • Sviests
     50 g
  • Liellopa buljons
     300 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepamajā katlā sagrauzdē ķimenes un pievieno sviestu.

Apcep šķiņķi no visām pusēm 2-3 minūtes.

Pievieno ķiploku un aplej gaļu ar buljonu.

Katlam uzliec vāku un uz vidējas liesmas vāri vismaz 1 stundu, līdz gaļa sāk jukt laukā.

 

Saplucini to buljonā un lieto pēc patikas, pusdienu traukā, uz maizītes vai salātos.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.