Plucināta teļa gaļa ar ķimenēm

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 1h 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Teļa šķiņķis
     500 g
  • Ķimenes
     2 ĒK
  • Ķiploks
     3 daiviņa
  • Sviests
     50 g
  • Liellopa buljons
     300 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepamajā katlā sagrauzdē ķimenes un pievieno sviestu.

Apcep šķiņķi no visām pusēm 2-3 minūtes.

Pievieno ķiploku un aplej gaļu ar buljonu.

Katlam uzliec vāku un uz vidējas liesmas vāri vismaz 1 stundu, līdz gaļa sāk jukt laukā.

 

Saplucini to buljonā un lieto pēc patikas, pusdienu traukā, uz maizītes vai salātos.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!