Sastāvdaļas
-
Vīnogu kauliņu eļļa3 Ēdamkarote
-
Tomātu pasta2 Ēdamkarote
-
Sarkanās pupiņas I Love Eco230 g
-
Baltās pupiņas I Love Eco230 g
-
Tomāti savā sulā240 g
-
Timiāna lapiņas1 Tējkarotes
-
Rozmarīns1 Tējkarotes
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Žāvētas aprikozes2-3 gab.
-
Spinātu lapiņas60 g
-
Siers Grana Padano30 g
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē pannā eļļu.
Liec tomātu pastu, maisot pakarsē kādu minūti.
Pievieno nokāstas pupiņas, tomātus, sakapātus garšaugus, žāvētas aprikozes (smalki sakapātas), ķiploku (izspiestu caur spiedi), sāli un piparus.
Sautē uz vidēji lielas liesmas apmēram 15 minūtes.
Iemaisi spinātus un pasautē vēl 5 minūtes.
Pārbaudi, vai ir gana daudz sāls un piparu.
Pasniedz traukos, uzberot sarīvētu sieru un piparus.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize