Pupiņu-tomātu sautējums ar spinātiem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Pupiņu-tomātu sautējums ar spinātiem
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 Ēdamkarote
  • Tomātu pasta
     2 Ēdamkarote
  • Sarkanās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Baltās pupiņas I Love Eco
     230 g
  • Tomāti savā sulā
     240 g
  • Timiāna lapiņas
     1 Tējkarotes
  • Rozmarīns
     1 Tējkarotes
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Žāvētas aprikozes
      2-3 gab.
  • Spinātu lapiņas
     60 g
  • Siers Grana Padano
     30 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē pannā eļļu. 

Liec tomātu pastu, maisot pakarsē kādu minūti. 

Pievieno nokāstas pupiņas, tomātus, sakapātus garšaugus, žāvētas aprikozes (smalki sakapātas), ķiploku (izspiestu caur spiedi), sāli un piparus. 

Sautē uz vidēji lielas liesmas apmēram 15 minūtes. 

Iemaisi spinātus un pasautē vēl 5 minūtes. 

Pārbaudi, vai ir gana daudz sāls un piparu. 

Pasniedz traukos, uzberot sarīvētu sieru un piparus. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautēta truša gaļa

2h • Vidēji grūti

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes