Rabarberu un saulē kaltēto tomātu čatnijs

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Rabarberu un saulē kaltēto tomātu čatnijs
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Rabarberi
     2 gabali
  • Saulē kaltēti tomāti
     10 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Čili
     1 gabali
  • Kečups
     2 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Sāls pēc garšas
     
  • Ūdens pēc nepieciešamības
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rabarberus, saulē kaltētos tomātus, ķiploku, sīpolu un čiki sagriez mazos kubos.
Uz pannas uzlej nedaudz eļļu no tomātu burkas un karsē visu kopā.
Pievieno kečupu, cukuru un sāli.
Ja nepieciešams pievieno ūdeni.
Sautē 10- 15 minūtes līdz izveidojas gards čatnijs.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti