Ravioli ausis

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Mīklai

  • Milti
     220 g
  • Olas
     2 gab.
  • Sāls
      Pēc garšas

Pildījumam

  • Cāļa maltā gaļa
     250 g
  • Pētersīļi
     1 sauja (-s)
  • Vistas gaļas garšvielas Rimi
     2 tējk.
  • Skābais krējums
     1.5 ēdamk.

Pasniegšanai

  • Pastas mērce Rimi Napoletana
     1 paciņa (-s)
  • Maurloki
      Pēc garšas
  • Extra virgin olīvelļa
      Pēc izvēles

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardas “Ravioli ausis” – ideāls Halovīna ēdiens drosmīgajiem! Mīksta pasta ar sulīgu pildījumu, pasniegta asins-sarkanā tomātu mērcē, kas izskatās biedējoši, bet garšo fantastiski. Perfekts veids, kā pārsteigt viesus svētku vakarā!

Sajauc miltus ar sāli un pievieno olas.

Izmīci mīklu ar rokām un ļauj tai atpūsties uz 20 minūtēm.

Pa šo laiku sajauc pildījuma sastāvdaļas un liec konditorejas maisiņā.

Izrullē mīklu pēc iespējas plānāku.

Izgriez ovālas formas ravioli. Katram ravioli būs nepieciešamas divas puses.

Vienu mīklas pusi samitrini ar ūdeni un liec pildījumu pa vidu kā C burtu uz vienu vai otru pusi.

Liec otru pusi pa virsu un izveido ravioli līdzīgu auss formai (skaties video).

Novāri ravioli 3 minūtes verdošā ūdenī.

Pasniedz ar situ mērci, maurlokiem un olīveļļu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju krēma pasta

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Picas ķirbīši

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Biedējošā roka

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes