Rudzu miltu un banānu pankūkas

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Rudzu miltu un banānu pankūkas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Banāns
     1 gab.
  • Ola
     1 gab.
  • Rudzu milti
     3 ēdamk.
  • Piens vai ūdens
      pēc nepieciešamības
  • Eļļa
      cepšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saspaidi banānu ar dakšiņu, pievieno olu un sakul.

Tad iemaisi miltus un atstāj uz 5 minūtēm uzbriest.

Vēlreiz apmaisi, ja nepieciešams, pievieno šķidrumu, lai nedaudz atšķaidītu mīklu.

Tai jābūt biezai kā skābais krējums.

 

Cep kā jebkuru citu pankūku. 

Pasniedz ar iecienītākajām piedevām.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti