Rukolas-avokado salāti ar vistas fileju

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Rukolas-avokado salāti ar vistas fileju
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Rukola
     70 g
  • Avokado
     1 gabali
  • Laims
     1 gab.
  • Vistas fileja
     300 g
  • Valrieksti
     50 g
  • Siers Mozzarella
     125 g
  • Mandeļu eļļa
     10 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomazgā un nosusini vistas fileju, pārkaisi ar sāli un pipariem pēc garšas un cep uz grila, kamēr gatava.
Sagriez avokado pusripiņās, sadrupini valriekstus un sagriez ripiņās mocarella sieru. Arī vistas fileju sagriez mazākos gabaliņos.
Kārto traukārukolu, virsū liec avokado, mocarellu un vistas fileju, pārkaisi ar valriekstiem.
Mandeļu eļļu sajauc ar viena laima sulu un pārlej salātiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti