Sastāvdaļas
-
Rukola70 g
-
Avokado1 gabali
-
Laims1 gabali
-
Vistas fileja300 g
-
Valrieksti50 g
-
Siers Mozzarella125 g
-
Mandeļu eļļa10 ml
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Nomazgā un nosusini vistas fileju, pārkaisi ar sāli un pipariem pēc garšas un cep uz grila, kamēr gatava.
Sagriez avokado pusripiņās, sadrupini valriekstus un sagriez ripiņās mocarella sieru. Arī vistas fileju sagriez mazākos gabaliņos.
Kārto traukārukolu, virsū liec avokado, mocarellu un vistas fileju, pārkaisi ar valriekstiem.
Mandeļu eļļu sajauc ar viena laima sulu un pārlej salātiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize