Rumpsteika siltie salāti

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rumpsteika siltie salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Liellopa rumpsteiks
     400 g
  • Vārīti kartupeļi ar rozmarīnu
     430 g
  • Barbekjū mērce
     30 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml
  • Citronpipari
     0.5 tējk.
  • Sīpolloki
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rumpsteika siltie salāti

Sagriez steiku kubiņos.
Pārlej ar eļļu un pārkaisi ar citronpipariem.
Sagriez lokus nelielos, garenos gabalos.
Uz sakarsētas pannas maisot cep steika gabaliņus 2 minūtes.
Pārliec steika gabaliņus no pannas bļodā.
Uz tās pašas pannas ber kartupeļus un cep, līdz tie izsilst.
Ja nepieciešams, pievieno vēl eļļu.
Kad kartupeļi izsiluši, pievieno steika gabaliņus, sīpollokus un barbekjū mērci.
Apmaisi un pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti