Sastāvdaļas
Sēņu sautējumam
-
Sēņu maisījums Selection by Rimi500 g
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Marinēti vai sālīti gurķīši3 gab.
-
Tomātu pasta2 ēdamk.
-
Kviešu milti1 ēdamk.
-
Sēņu buljons200 ml
-
Lociņi1 bunte (-s)
-
Sāls un pipariPēc garšas
Pastinaku biezenim
-
Pastinaks500 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Kokosriekstu piens Rimi Planet200 ml
-
Timiāns1 bunte (-s)
-
Sāls un pipariPēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagriez smalkākos gabalos pastinaku un liec katlā.
Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un vāri uz lēnas uguns, līdz pastinaks mīksts.
Izņem timiāna zariņus un pārējo sablendē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas
Smalki sagriez sēnes, sīpolu, ķiplokus un gurķus.
Cep sēnes pannā, līdz tās vietām brūnas, tad pievieno sīpolus, ķiplokus un gurķus. Visu sautē 3–5 minūtes
Pieber sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar pastinaku biezeni un svaigiem lociņiem,