Seviče

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Seviče
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Jūras asara fileja (vai cita jūras baltā zivs)
     300 g
  • Citrona sula
     1 gabali
  • Laima sula
     1 gabali
  • Apelsīna sula
     1 gabali
  • Violetie sīpoli
     3 gabali
  • Šalotes sīpoli
     3 gabali
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Maurloki
     0.5 bunte (-s)
  • Koriandrs
     0.5 bunte (-s)

Pasniegšanai

  • Saldais kartupelis
     1 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nobaudi eksotisko Čīles tradicionālās virtuves gardumu - īpašā tehnikā marinētu zivi!

Sagriez zivi 1 x 1 cm lielos gabaliņos un apslaki ar citrona un laima sulu.

Sīpolus nomizo un sagriez ļoti, ļoti plānās pusripiņās un pievieno zivij kopā ar sāli, pipariem, maurlokiem un koriandru. Liec ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm.

Saldo kartupeli novāri ar visu mizu un pasniedz kā piedevu kopā ar seviči.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Garšaugu carbonara

25min • Vidēji grūti