Siltais rudens ogu morss

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Siltais rudens ogu morss

Sastāvdaļas

  • Upeņu sula
     150 ml
  • Dzērvenes
     1 sauja (-s)
  • Laims
     1 gabali
  • Kardamons
     3 gab.
  • Dateles Selection by Rimi
      8 gab.
  • Ūdens
     300 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mmm, lai silti!

Laimu sagriez šķēlītēs. Datelēm izņem kauliņus. Visas sastāvdaļas liec katliņā un uzsildi, lai dateles atdod siltumu un kardamons, laims un dzērvenes savelkas sulā. Pasniedz siltu.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Cafe con miel

5min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Lavandas medus aukstā latte

8h • Vidēji grūti
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Greyhound

10min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Moscow Mule

6min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmārs Munkevics receptes

Cosmopolitan

8min • Viegli