Siltie garneļu un kvinojas salāti

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Siltie garneļu un kvinojas salāti
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Kvinoja
     300 g
  • Avokado eļļa
     10 ml
  • Burkāni
     150 g
  • Sīpoli
     50 g
  • Garneles
     400 g
  • Loki
     50 g
  • Pētersīļi
     60 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzvāri ūdens un liec vārīties kvinoju.
Sagriez sīpolus pusripiņās, burkānus – plānās strēmelītēs, uzkarsē pannu, lej tajā avokado eļļu un apcep dārzeņus, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
Sakapā zaļumus, notīri garneles un pievieno dārzeņiem, apcep 2–3 minūtes. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Kad kvinoja ir gatava, liec to pie dārzeņiem un garnelēm un apcep.
Pasniedz siltu ar šķēlīti citrona.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti