Siltie ķirbju un lēcu salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Siltie ķirbju un lēcu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kale lapu kāposti
      3 gab.
  • Sviesta ķirbis
     300 g
  • Indijas rieksti
     100 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sezama sēklas
     1 ēdamk.
  • Rapšu eļļa
     50 ml
  • Kazas siera Chevres
     60 g
  • Sviests
     20 g
  • Citrons
      pēc garšas
  • Lēcas
     70 g
  • Čili pipars
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri lēcas, sagriez ķirbi gabaliņos, sakapā ķiploku un sasildi to kopā ar eļļu un sviestu

Pievieno ķirbja gabaliņus un sautē, līdz tie kļūst mīksti.

Pievieno kale lapas, Indijas riekstus un sezama sēklas, tad samaisi ar lēcām, sāli pēc garšas un citrona sulu.

Pasniedz siltu ar kazas sieru un čili pēc garšas.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Lieldienu cālis

1h • Vidēji grūti