Siltie ķirbju un lēcu salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Siltie ķirbju un lēcu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kale lapu kāposti
      3 gab.
  • Sviesta ķirbis
     300 g
  • Indijas rieksti
     100 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sezama sēklas
     1 Ēdamkarote
  • Rapšu eļļa
     50 ml
  • Kazas siera Chevres
     60 g
  • Sviests
     20 g
  • Citrons
      pēc garšas
  • Lēcas
     70 g
  • Čili pipars
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri lēcas, sagriez ķirbi gabaliņos, sakapā ķiploku un sasildi to kopā ar eļļu un sviestu

Pievieno ķirbja gabaliņus un sautē, līdz tie kļūst mīksti.

Pievieno kale lapas, Indijas riekstus un sezama sēklas, tad samaisi ar lēcām, sāli pēc garšas un citrona sulu.

Pasniedz siltu ar kazas sieru un čili pēc garšas.

Saistītās receptes

Baltā aukstā zupa

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tumšā alus picas mīkla

2h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa gaļas zupa ar alu

1h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes