Slapjais Džo

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Slapjais Džo
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Augu izcelsmes maltā masa Beyond Meat
     300 g
  • Zaļā paprika
     0.5 gab.
  • Sīpols
     0.5 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Čili pārslas
     1 tējk.
  • Tomātu pasta
     1 ēdamk.
  • Kečups
     3 ēdamk.
  • Ūdens
     50 ml
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Vusteršīras mērce
     1 ēdamk.
  • Burgeru maizītes
     4 gab.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsē pannā nedaudz eļļas un liec cepties Beyond Meat gaļu, līdz tā vietām brūna.
Pārliec smalkā sietā, lai notek liekais šķidrums, ja tāds ir.

Tajā pašā pannā liec cepties papriku (sagrieztu smalkos kubiņos) un sīpolus (sagrieztu smalkos kubiņos), līdz tie mīksti.

Pievieno ķiplokus (smalki sarīvētus), čili pārslas un turpini cept 1–2 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Tad liec klāt gaļu, tomātu pastu un visu kārtīgi samaisi.
Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un sautē uz lēnas uguns, līdz liela daļa šķidruma iztvaikojusi un masa sabiezējusi.
Pievieno sāli pēc garšas.
Pasniedz ar burgeru maizītēm.

Saistītās receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Zaļo zirnīšu krēms

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Vegāniskā korma

2h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Risoto ar dārzeņiem

35min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.