Slinkie augu valsts tīteņi

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Slinkie augu valsts tīteņi
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Kāposts (baltais)
     250 g
  • Savojas kāposts
     250 g
  • Rīsi Rimi Smart
     500 g
  • Augu izcelsmes masa Beyond Meat
     500 g
  • Tomātu mērce
     100 ml
  • Ūdens
     200 ml
  • Adžika
     1 ēdamk.
  • Sāls un pipari
      Pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Malto masu Beyond Meat liec uzkarsētā pannā un apcep, līdz vietām brūna
Smalki sakapā vai sarīvē kāpostus un liec pannā sautēties kopā ar gaļu, līdz kāposti nedaudz mīksti.
Pievieno tomātu mērci, rīsus, adžiku un ūdeni, visu kārtīgi samaisi, uzliec vāku un sautē 30 minūtes (ja ūdens iztvaikojis, var pievienot vēl 200 ml), līdz rīsi gatavi
Pievieno sāli un piparus pēc garšas

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tītara krūtiņas cepetis ar aprikozēm

1h 30min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti