Sojšliks

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Sojšliks
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Sausās sojas šķēlītes
     120 g
  • Sojas mērce
     100 ml
  • Cukurs
     30 g
  • Majonēze Spilva 4 sezonu
     450 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Dilles
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā ielej 500 ml ūdens, pievieno sojas mērci un cukuru.
Pievieno sojas gaļas gabaliņus un uzvāri.
Ņem nost no uguns un atstāj gaļu šķidrumā, līdz tā atdziest.
Nokās un no sojas gaļas gabaliņiem ar rokām izspied lieko šķidrumu.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec sojas gaļas gabaliņus cepties, līdz tie vietām brūni un kraukšķīgi no abām pusēm.
Sagriez šķēlītēs sīpolu, citronu un liec bļodā, pievieno majonēzi, smalki sakapātas dilles, sāli un piparus pēc garšas, sojas gaļu un visu kārtīgi samaisi.
Atstāj uz nakti marinēties.
Cep uz grila.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes