Spinātu salāti ar kraukšķīgo bekonu un mandarīniem

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Spinātu salāti ar kraukšķīgo bekonu un mandarīniem

Sastāvdaļas

Salāti

  • Bekons
     250 g
  • Spināti
     70 g
  • Mandarīni
     2 gabali
  • Sarkanā paprika
     1 gabali
  • Granātābols
     1 Gabali

Mērce

  • Laims
     1 gabali
  • Mango
     0.5 gab.
  • Olīveļļa
     30 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepeškrāsnī vai uz pannas apcep bekonu, līdz tas kļuvis kraukšķīgs. 

Izveido mērci: mango mīkstumu sablenderē kopā ar laima sulu un olīveļļu. 

Gatavo salātus: jauc spinātus, paprikas gabaliņus un mandarīnu šķēlītes. 

Pievieno kraukšķīgo bekonu. 

Pasniedzot pārber ar granātābola sēklām un pārlej ar mango mērci.
 

Ieteikums: Lai atdalītu granātābola sēkliņas, augli pārgriez uz pusēm, pārgriezto pusi pavērs pret bļodu. Sitot pa granātābola mizu ar karoti, izbirdini sēkliņas bļodā.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Antipasti

5min • Viegli

Cepta puķkāposta tako

1h 30min • Vidēji grūti

Pupiņu čili burito

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti