Svaigas garneles à la Istaba

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Svaigas garneles à la Istaba
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Garneles
     10 gabali
  • Svaigs timiāns
      3 zariņi
  • Vesels ķiploks
     1 gabali
  • Melno piparu graudi
      5 gab.
  • Pārslu sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Citrona sula un miza
     0.5 gab.
  • Sviests
     50 g
  • Pirmā spieduma olīveļļa
     20 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Svaigas garneles à la Istaba

Sausu pannu uzkarsē līdz 100 grādiem.
Uz pannas liec timiānu, citrona mizas, piparu graudus un maisot ļauj apgrauzdēties.
Pievieno nosusinātas garneles un intensīvi maisi.
Pēc 1 minūtes pievieno olīveļļu un pārstāj maisīt uz 3 minūtēm.
Tad intensīvi samaisi, pievieno sviestu.
Pasniedz ar izveidojušos mērci un gardajiem ceptajiem ķiplokiem.
Apslaki ar citronu sulu un pārslu sāli.
Klāt iesaku grauzdētu maizi, kuru laužot, uzsūcināt mērci.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).