Sastāvdaļas
Salāti
-
Spināti2 Šķipsniņa
-
Šalotes sīpols0.33 gabali
-
Bumbieris1 gabali
-
Granātābols2 Tējkarotes
-
Siers ar zaļumiem ELPA6 šķēlīte (-s)
-
Dīgsti2 Šķipsniņa
Mērce
-
Olīveļļa3 Ēdamkarote
-
Dižonas sinepes0.33 Tējkarotes
-
Citrona sula1 Tējkarotes
-
Sāls1 Šķipsniņa
-
Piparipēc garšas
-
Medus0.5 Tējkarotes
-
Balzamiko etiķis0.5 Tējkarotes
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Iesaka Rimi gardēde Liene Zemīte: “Latvju meitas skaistumam un veselībai gatavo ko svaigu un vitamīniem bagātu!”
Pagatavo mērci: eļlu sablenderē ar Dijon sinepēm, mīkstu medu, citronu sulu, balzametiķi, garšvielām līdz viendabīgai konsistencei.
Šķīvī kārto spinātus, mizota bumbiera šķēles, grānātābolu, šalotes sīpolu, grilētas siera šķēles.
Salātus pārslaka ar mērci un pārkaisa ar dīgstiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize