Svaigo tomātu zupa

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Svaigo tomātu zupa

Sastāvdaļas

  • Tomāti
     5 gab.
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Gurķis
     0.25 gabali
  • Selerijas
      1 kāts
  • Paprika
     0.25 gab.
  • Bazilika lapas
     6 gab.
  • Baltā vīna etiķis
     1 tējk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1 ēdamk.
  • Avota ūdens
     100 ml
  • Čili
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes. 

Tomātus (bez ādas), sīpolu, papriku, gurķi, seleriju un čili sakapā mazākos gabalos. 

Liek virtuves kombainā, pievieno zaļumus un ūdeni. Zupu var samalt, kā labāk patīk – ar vai bez gabaliņiem. 

Nobeigumā pievieno sāli, piparus, etiķi un olīveļļu.

Pasniedz ar jogurtu, selerijas kātu un papildu zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti

Skābeņu zupa

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti