Svaigo tomātu zupa

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Svaigo tomātu zupa

Sastāvdaļas

  • Tomāti
     5 gabali
  • Šalotes sīpols
     1 gabali
  • Gurķis
     0.25 gabali
  • Selerijas
      1 kāts
  • Paprika
     0.25 gabali
  • Bazilika lapas
     6 gab.
  • Baltā vīna etiķis
     1 Tējkarotes
  • Olīveļļa Extra Virgin
     1 Ēdamkarote
  • Avota ūdens
     100 ml
  • Čili
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes. 

Tomātus (bez ādas), sīpolu, papriku, gurķi, seleriju un čili sakapā mazākos gabalos. 

Liek virtuves kombainā, pievieno zaļumus un ūdeni. Zupu var samalt, kā labāk patīk – ar vai bez gabaliņiem. 

Nobeigumā pievieno sāli, piparus, etiķi un olīveļļu.

Pasniedz ar jogurtu, selerijas kātu un papildu zaļumiem.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa gaļas zupa ar alu

1h 30min • Vidēji grūti