Svētku pasta ar silto mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Svētku pasta ar silto mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Makaroni
     200 g
  • Mazs sīpols
     1 gab.
  • Mazs burkāns
     1 gab.
  • Burgeri Meat Future Classic
     2 gab.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Auzu krēms kulinārijai Tere (15%)
     250 ml
  • Dilles
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Svētku pasta ar silto mērci

Makaronus novāri, kā norādīts uz iepakojuma.
Sīpolu sagriez mazos kubiņos, burkānu sarīvē.
Burgeru plācenīšus saspaidi ar dakšiņu, lai izveidojas maltās gaļas tekstūra.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec cepties malto gaļu, līdz tā vietām apcepusies zeltaini brūna.
Pievieno sīpolus, burkānus un, ik pa laikam apmaisot, sautē dažas minūtes.
Pievieno auzu krēmu un sojas mērci.
Smalki sakapā dilles un pievieno mērcei, papildini ar sāli un pipariem pēc garšas.
Pasniedz ar vārītiem makaroniem.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Pērļu grūbu putra

30min • Viegli