Svētku pasta ar silto mērci

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Svētku pasta ar silto mērci
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Makaroni
     200 g
  • Mazs sīpols
     1 gab.
  • Mazs burkāns
     1 gab.
  • Burgeri Meat Future Classic
     2 gab.
  • Sojas mērce
     1 ēdamk.
  • Auzu krēms kulinārijai Tere (15%)
     250 ml
  • Dilles
     1 bunte (-s)

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Makaronus novāri, kā norādīts uz iepakojuma.
Sīpolu sagriez mazos kubiņos, burkānu sarīvē.
Burgeru plācenīšus saspaidi ar dakšiņu, lai izveidojas maltās gaļas tekstūra.
Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un liec cepties malto gaļu, līdz tā vietām apcepusies zeltaini brūna.
Pievieno sīpolus, burkānus un, ik pa laikam apmaisot, sautē dažas minūtes.
Pievieno auzu krēmu un sojas mērci.
Smalki sakapā dilles un pievieno mērcei, papildini ar sāli un pipariem pēc garšas.
Pasniedz ar vārītiem makaroniem.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Tumšā rūgušpiena maize

1h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas cepetis ar sakņaugiem

2h • Vidēji grūti