Sviesta pupiņas ar zaļumiem un sēnēm

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Sviesta pupiņas ar zaļumiem un sēnēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Citrons
     1 gab.
  • Sviesta pupiņas konservētas
     400 g
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Kale salāti
     3 šķipsniņa (-s)
  • Spināti
     3 šķipsniņa (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Gailenes
     3 šķipsniņa (-s)
  • Parmezāns
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sviesta pupiņas ber uz pannas un pielej 2 ēdamkarotes konservējuma sulas.

Pielej 1 tējk citrona sulas un piespied ķiploku. Sildi un ar dakšu sastampā.

Citā pannā karsē eļļu un cep gailenes. Kad tās viekgli apcepušās pievieno spinātus un kale lapas.

Apcep un pasniedz. Pēc garšas pievieno sāli un pārrīvē cieto sieru.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes