Tagliatelle ar rukolas un bazilika pesto

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Tagliatelle ar rukolas un bazilika pesto
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pesto

  • Neitrālas garšas eļļa
     300 ml
  • Extra virgin olīveļļa
     100 ml
  • Rukola
     400 g
  • Baziliks
     1 bunte (-s)
  • Grana padano siers
     20 g
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sāls
     
  • Citrons
     1 gabali

Pasta

  • Tagliatelle pasta rimi
     400 g
  • Saldais krējums Rimi
     200 ml
  • Grana padano siers
     50 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izbaudi Itālijas garšu ar pašgatavotu pesto mērci no rukolas un bazilika.

Pagatavo pesto, sablenderējot visas sastāvdaļas.

Receptei būs nepieciešamas 4 ēdamkarotes pesto, pārējo liec burciņā un uzglabā ledusskapī.

Novāri pastu, kā norādīts uz iepakojuma.

Uzkarsē pannu ar saldo krējumu un pesto.

Pievieno novārīto pastu, apmaisi un pasniedz ar vai bez siera.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Jāņu siera recepte

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti