Tomātu biezeņzupa

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 1h 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     40 ml
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 daiviņa
  • I Love Eco tomātu pasta
     1 ĒK
  • Sablendēti tomāti
     1 kg
  • Kaltēti tomāti
     6 gab.
  • Cukurs
     1,5 ĒK
  • Sāls
     1 TK
  • Selection by Rimi Itāļu garšvielas
     1 ĒK
  • Svaigs baziliks
     1 sauja

Pasniegšanai

  • Svaigs baziliks
     
  • Rikotas siers
     
  • Grauzdēti Indijas rieksti
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Eļļā sautē sagrieztus sīpolus un ķiploku.

Pievieno cukuru, garšvielas un sāli.

Pievieno tomātu pastu.

Apcep un pielej sablendētos tomātus.

Liec katlam vāku un vāri vismaz 1 stundu, samazinot temperatūru uz pusi.

 

Sablendē zupu, pievienojot svaigo baziliku un izspied caur smalku sietu. 

Pasniedz siltu ar Rikotas sieru, grauzdētiem Indijas riekstiem un bazilika lapiņām.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.