Tomātu frikadeļu zupa

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Tomātu frikadeļu zupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Olīveļļa Light Rimi
     50 ml
  • Sīpols
     50 g
  • Ķiploki
     30 g
  • Tomātu pasta
     1 ēdamk.
  • Tomātu biezenis I Love Eco
     500 ml
  • Vistas gaļas buljons
     500 ml
  • Svaigi pētersīļi
     10 g
  • Svaigs baziliks
     15 g
  • Selerijas sakne
     200 g
  • Cukurs
     15 g
  • Sāls
     6 g

Frikadeles

  • Sakapāti pētersīļi
     10 g
  • Truša maltā gaļa
     250 g
  • Sāls
     2 g
  • Pipari
     2 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sagriez sīpolus un ķiplokus lielākos gabalos un liec olīveļļā sautēties.
Pievieno seleriju un tomātu pastu, pēc tam – pārējās sastāvdaļas un vāri 30 minūtes aizvākotā katlā.
Tad samal ar blenderi.
Izveido frikadeļu bumbiņas.
Liec karsēties biezzupu un pievieno truša gaļas frikadeles.
Vāri vēl 10 minūtes un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Miso buljona zupa

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Minestrone zupa

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Jūras zupa ar njoki

40min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).