Tomātu frikadeļu zupa

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Tomātu frikadeļu zupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Olīveļļa Light Rimi
     50 ml
  • Sīpols
     50 g
  • Ķiploki
     30 g
  • Tomātu pasta
     1 Ēdamkarote
  • Tomātu biezenis I Love Eco
     500 ml
  • Vistas gaļas buljons
     500 ml
  • Svaigi pētersīļi
     10 g
  • Svaigs baziliks
     15 g
  • Selerijas sakne
     200 g
  • Cukurs
     15 g
  • Sāls
     6 g

Frikadeles

  • Sakapāti pētersīļi
     10 g
  • Truša maltā gaļa
     250 g
  • Sāls
     2 g
  • Pipari
     2 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez sīpolus un ķiplokus lielākos gabalos un liec olīveļļā sautēties.
Pievieno seleriju un tomātu pastu, pēc tam – pārējās sastāvdaļas un vāri 30 minūtes aizvākotā katlā.
Tad samal ar blenderi.
Izveido frikadeļu bumbiņas.
Liec karsēties biezzupu un pievieno truša gaļas frikadeles.
Vāri vēl 10 minūtes un pasniedz.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzelteno lēcu biezzupa

35min • Viegli

Baltā aukstā zupa

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa gaļas zupa ar alu

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes