Tomātu mērcē sautēts jūras asaris

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Tomātu mērcē sautēts jūras asaris
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Jūras asaris
     3 Gabali
  • Sāls
     3 Šķipsniņa
  • Pipari
     1 Šķipsniņa
  • Olīveļļa
     3 Tējkarotes
  • Tomātu mērce
     0.5 L

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Zivij noņem zvīņas un to iztīra.

Ieslīpi iegriež zivij sānus (tad labāk iesūksies garšvielas un mērce). Virsū ber sāli un piparus. Zivi apslaka ar olīveļļu un liek cepešpannā, kurā ielieta svaigo tomātu mērce. Cepešpannu ievieto iepriekš uzkarsētā krāsnī 210 grādu temperatūrā un cep 15 minūtes.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Salāti ar prošuto

10min • Viegli