
Truša gaļas salāti
-
Sagataves 11min , Gatavošana 4min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Truša gaļa (filejas gabals)180 g
-
Sviests1 1/2 ĒK
-
Selerijas kāti2 gab.
-
Ābols1 gab.
-
Pekanrieksti50 g
-
Jauktās salātlapas2 sauja
-
Majonēze2 ĒK
-
Dižonas sinepes (pilno graudu)1/2 TK
-
Citrona sula1/2 TK
-
Sālspēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Truša gaļu, seleriju un ābolu sagriez vienāda lieluma kubiņos.
Truša gaļu apcep uz pannas ar sviestu un sāli. Cep tikai dažas minūtes, lai gaļu nepārceptu, pēc tam atdzesē.
Atdzesētai truša gaļai pievieno seleriju, ābolu un pekanriekstus, visu sajauc ar majonēzi, sinepēm un citrona sulu. Pasniedzot iecilā salātu lapas.