Truša gaļas salāti

  • Sagataves 11min ,  Gatavošana 4min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Truša gaļa (filejas gabals)
     180 g
  • Sviests
     1 1/2 ĒK
  • Selerijas kāti
     2 gab.
  • Ābols
     1 gab.
  • Pekanrieksti
     50 g
  • Jauktās salātlapas
     2 sauja
  • Majonēze
     2 ĒK
  • Dižonas sinepes (pilno graudu)
     1/2 TK
  • Citrona sula
     1/2 TK
  • Sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Truša gaļu, seleriju un ābolu sagriez vienāda lieluma kubiņos.

Truša gaļu apcep uz pannas ar sviestu un sāli. Cep tikai dažas minūtes, lai gaļu nepārceptu, pēc tam atdzesē.

Atdzesētai truša gaļai pievieno seleriju, ābolu un pekanriekstus, visu sajauc ar majonēzi, sinepēm un citrona sulu. Pasniedzot iecilā salātu lapas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!