Sastāvdaļas
Klimpas
-
Truša gaļas fileja200 g
-
Vistas ola1 gab.
-
Kartupeļu ciete2 ēdamk.
-
Ķiploki1 daiva (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Rīvēts muskatrieksts1 šķipsniņa (-s)
Zupa
-
Burkāni2 gab.
-
Cukīni1 gabali
-
Sīpolloki5 kāti
-
Olu nūdeles ICA180 g
-
Paipalu olas Rimi12 gab.
-
Vistas vai cits buljons1.2 L
Pasniegšanai
-
Čili eļļa4 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Klimpu sastāvdaļas liec blendera traukā un visu samal viendabīgā masā.
Pildi konditorejas maisā.
Sagriez burkānu un cukīni strēmelēs, sasmalcini sīpollokus.
Sakarsē buljonu ar dārzeņiem.
Nogriez konditorejas maisam galu un spied klimpas tieši verdošajā buljonā.
Pašās beigās pievieno nūdeles un ļauj tām uzbriest.
Pasniedz ar vārītām paipalu olām (novārītas 2 minūtes un 30 sekūndes) un čili eļļu.