Truša klimpu zupa

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Truša klimpu zupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Klimpas

  • Truša gaļas fileja
     200 g
  • Vistas ola
     1 gab.
  • Kartupeļu ciete
     2 ēdamk.
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Sāls
      pēc garšas
  • Rīvēts muskatrieksts
     1 šķipsniņa (-s)

Zupa

  • Burkāni
     2 gab.
  • Cukīni
     1 gabali
  • Sīpolloki
      5 kāti
  • Olu nūdeles ICA
     180 g
  • Paipalu olas Rimi
     12 gab.
  • Vistas vai cits buljons
     1.2 L

Pasniegšanai

  • Čili eļļa
     4 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Klimpu sastāvdaļas liec blendera traukā un visu samal viendabīgā masā.
Pildi konditorejas maisā.
Sagriez burkānu un cukīni strēmelēs, sasmalcini sīpollokus.
Sakarsē buljonu ar dārzeņiem.
Nogriez konditorejas maisam galu un spied klimpas tieši verdošajā buljonā.
Pašās beigās pievieno nūdeles un ļauj tām uzbriest.

Pasniedz ar vārītām paipalu olām (novārītas 2 minūtes un 30 sekūndes) un čili eļļu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skābeņu zupa

45min • Viegli