Tumšo olīvu tapenāde

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Tumšo olīvu tapenāde
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Tumšās olīvas bez kauliņiem
     250 g
  • Kaperi
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Anšovi
     45 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
     70 ml
  • Citronu sula
     60 ml
  • Dižonas sinepes
     1 ēdamk.
  • Pētersīļi
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vispirms liec blenderī tikai olīvas un nedaudz sablendē, lai tās viegli sapluinītu.

Tad pievieno visu pārējo un blendē, līdz veidojas viendabīga masa.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Buffalo tofu wings

50min • Vidēji grūti

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes