Tunča salātu sendvičs

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Tunča salātu sendvičs

Sastāvdaļas

  • Tunzivs fileja
     200 g
  • Marinēti gurķi
     100 g
  • Kaperi
     50 g
  • Sīpols
     70 g
  • Seleriju kāti
     70 g
  • Loki
     100 g
  • Franču sinepes
     1 tējk.
  • Majonēze
     2 ēdamk.
  • Citrona sula
     0.5 gab.
  • Grauzdētas maizes šķēles
      pēc garšas
  • Romiešu salātu lapas
      pēc garšas
  • Bambusa iesmi
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā sajauc tunzivs fileju ar gabaliņos sagrieztiem marinētajiem gurķiem, sīpolu un seleriju kātiem. Pievieno kaperus un lociņus. 

Pievieno sinepes, majonēzi un citrona sulu. Visu kārtīgi samaisi. 

Sagrauzdē maizes šķēles. 

Uz maizes šķēles liec sinepes un majonēzi, salātu lapas un tunča salātus. Pa virsu liec maizes šķēli un atkal tās pašas sastāvdaļas. Sendviča augšpusē liec vēl vienu maizes šķēli un iespraud koka irbulīti. 

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti