Turku zirņu avokado sendvičs

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Turku zirņu avokado sendvičs
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Tumšā graudu maize Schar bez glutēna
     8 šķēlīte (-s)
  • Turku zirņi
     240 g
  • Avokado
     1 gab.
  • Selerijas kāts
     0.5 gab.
  • Garais gurķis
     0.25 gab.
  • Sinepes
     1 tējk.
  • Nori lapas
      2 gab.
  • Augu valsts majonēze
     2 ēdamk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Salātu lapas
     1 sauja (-s)
  • Tomāts
     1 gab.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Avokado, gurķi un selerijas kātu sagriez smalkos kubiņos.
Smalki saplēs nori lapas.
Bļodā samaisi turku zirņus, avokado, seleriju, gurķi, sinepes, nori lapas, majonēzi un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Uz maizes šķēles kārto salātu lapas, tomātu šķēles, turku zirņu masu, sīpolu gredzenus un apsedz ar otru maizes šķēli.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli