Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Tvaicēti sparģeļi ar vārīto olu mērci
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
olas3 gabali
-
sinepes1.5 tējk.
-
eļļa (neitrālas garšas)80 ml
-
zaļumi (dilles, pētersīļi)1 bunte (-s)
-
marinēti gurķi3 gabali
-
kaperi
-
vorčestras mērce1.5 ēdamk.
-
sparģeļi500 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzvāra olas
Blenderī liek 2-3 vārītus olu dzeltenumus
Pievieno sinepes (derēs dižonas, franču vai krievu) un sablendērē visu kopā
Pievieno neitrālas garšas eļļu
Turpina blenderēt līdz sanāk majonēzei līdzīga masa
Sakapā olas baltumus un ber tos iekšā tikko pagatavotajā mērcē
Sakapā zaļumus (dilles, pētersīļus) un marinētus gurķīšus, kā arī sauju ar kaperiem
Visu pievieno mērcei un pievieno sāli pēc garšas
Iemaisa Vorčestras mērci
Nomizo 500g zaļo sparģeļu un liek verdošā ūdenī, kurā ir pievienotas 2 šķipsnas sāls