Udon nūdeles pikantajā ingvera - citronzāles mērcē

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Udon nūdeles pikantajā ingvera - citronzāles mērcē
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Udon nūdeles
     80 g
  • Sīpols
     0.5 gab.
  • Fenhelis
     0.5 gab.
  • Ķiploki
     2 daiva (-s)
  • Čili pipars
      1 gab.
  • Svaigs ingvers
      3 cm
  • Citronzāle
      1 stiebriņš
  • Karija garšvielu maisījums
     1 ēdamk.
  • Dārzeņu buljons
     500 ml
  • Kokosriekstu piens
     150 g
  • Laima sula
     0.5 gab.
  • Svaigs koriandrs
     1 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.
Dārzeņus sagriez smalkos gabaliņos, citronzāles stiebriņu sadauzi ar naža strupo malu un saplēs uz pusēm.
Pannā uzkarsē eļļu un liec dārzeņus sautēties dažas minūtes, līdz tie mīksti un aromātiski.
Pievieno karija garšvielu, citronzāli, samaisi un lej klāt buljonu un kokospienu.
Vāri mērci uz lēnas uguns 10–15 minūtes.
Pievieno sāli, melnos piparus, laima sulu pēc garšas.
Pievieno sāli, melnos piparus, laima sulu pēc garšas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivju zupa

1h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes