Uz grila restēm ceptas mini paprikas

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Uz grila restēm ceptas mini paprikas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Paprika mini
     1 gabali
  • Zaļie Padrona pipari
     1 gabali
  • Rapšu eļļa
     40 ml
  • Sinepes angļu
     1 Tējkarotes
  • Medus
     0.5 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dažādu krāsu papriku liec traukā, noskalo un nosusini. 

Pievieno sinepes, medu un eļļu. Liec cept uz sakarsētām grila restēm un cep, līdz paprikas miziņa sāk viegli atdalīties no mīkstuma.

Tikpat gardi izdosies, arī ja spraudīsi tās uz iesmiem un gatavosi tieši virs oglēm.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Grieķu jogurta mērce

2h 10min • Viegli