Uz grila restēm ceptas mini paprikas

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Uz grila restēm ceptas mini paprikas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Paprika mini
     1 gabali
  • Zaļie Padrona pipari
     1 gabali
  • Rapšu eļļa
     40 ml
  • Sinepes angļu
     1 tējk.
  • Medus
     0.5 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Dažādu krāsu papriku liec traukā, noskalo un nosusini. 

Pievieno sinepes, medu un eļļu. Liec cept uz sakarsētām grila restēm un cep, līdz paprikas miziņa sāk viegli atdalīties no mīkstuma.

Tikpat gardi izdosies, arī ja spraudīsi tās uz iesmiem un gatavosi tieši virs oglēm.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes