Uz pannas cepts tuncis

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • tunča filejas
     200 g
  • Torremar olīvas olīveļļā
     8 gab.
  • I love eco saulē kaltēti tomāti
     6 gab.
  • lapiņas svaigas piparmētras
     6 gab.
  • pētersīļu lapiņas
     6 gab.
  • citrons
     1 gab.
  • kalnu pārslu sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viss labais slēpjas vienkāršajā.

Viegli sakarsētā pannā apcep iepriekš nosusinātu tunci 3 minūtes no katras puses. Izņem no pannas un noliec uz virtuves dēlīša atpūsties. Pārkaisi ar sāli.

Paralēli gatavo piedevas. No olīvām nolej olīveļļu. Smalki sagriez olīvas, saulē kaltētos tomātus, pētersīļus, piparmētru lapiņas citrona miziņas, apslaki no burkas nolieto olīveļļu, pievieno sāli un sulu no 1/3 citrona. Pasniedz ar tunci.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!