Uz pannas cepts tuncis

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Uz pannas cepts tuncis
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Tunzivs fileja
     200 g
  • Torremar olīvas olīveļļā
     8 gab.
  • Saulē kaltēti tomāti
      6 gab.
  • Piparmētra
      6 lapiņas
  • Pētersīļi
      6 lapiņas
  • Citrons
     1 gabali
  • Kalnu pārslu sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viss labais slēpjas vienkāršajā.

Viegli sakarsētā pannā apcep iepriekš nosusinātu tunci 3 minūtes no katras puses. Izņem no pannas un noliec uz virtuves dēlīša atpūsties. Pārkaisi ar sāli.

Paralēli gatavo piedevas. No olīvām nolej olīveļļu. Smalki sagriez olīvas, saulē kaltētos tomātus, pētersīļus, piparmētru lapiņas, citrona miziņas, apslaki no burkas nolieto olīveļļu, pievieno sāli un sulu no 1/3 citrona. Pasniedz ar tunci.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Salāti ar prošuto

10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Bistro tunča salāti

12min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sautēta truša gaļa

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Truša salāti

12min • Viegli