Uz pannas cepts tuncis

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Uz pannas cepts tuncis
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Tunzivs fileja
     200 g
  • Torremar olīvas olīveļļā
     8 gab.
  • Saulē kaltēti tomāti
      6 gab.
  • Piparmētra
      6 lapiņas
  • Pētersīļi
      6 lapiņas
  • Citrons
     1 gab.
  • Kalnu pārslu sāls
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Viss labais slēpjas vienkāršajā.

Viegli sakarsētā pannā apcep iepriekš nosusinātu tunci 3 minūtes no katras puses. Izņem no pannas un noliec uz virtuves dēlīša atpūsties. Pārkaisi ar sāli.

Paralēli gatavo piedevas. No olīvām nolej olīveļļu. Smalki sagriez olīvas, saulē kaltētos tomātus, pētersīļus, piparmētru lapiņas, citrona miziņas, apslaki no burkas nolieto olīveļļu, pievieno sāli un sulu no 1/3 citrona. Pasniedz ar tunci.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Svaigas garneles à la Istaba

20min • Vidēji grūti
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Marinētas mīdijas un gailenes

25min • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Njoki ar garnelēm un ikriem

40min • Vidēji grūti

Ramen laša zupa

40min • Vidēji grūti