Vasaras ogas ar biezpiena krēmu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vasaras ogas ar biezpiena krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Ogas

  • Dažādas ogas (upenes, mellenes, kazenes)
     500 g
  • Piparmētru lapiņas
      12 gab.
  • Baltais cukurs
     2 ēdamk.

Krēms

  • Biezpiens 5%
     300 g
  • Baltais cukurs
     3 ēdamk.
  • Saldais krējums
     200 g

Drumstalas

  • Sviests
     50 g
  • Smalkais muslis ar ogām
     50 g
  • Baltais cukurs
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ogas samaisi ar piparmētru lapiņām un cukuru.

Biezpienu izspied caur sietu vai sablendē.

Saputo saldo krējumu ar cukuru un pievieno biezpienu.

Sajauc cukuru ar musli un sviestu un ieliec saldētavā uz 10 minūtēm.

Saberz drumstalās un liec cepeškrāsnī 10 min. 200 grādos.

 

Servē bļodā, ogām liekot virsū krēmu un pārberot ar drumstalām.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Burkānkūka

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ābolu krambls

1h • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.