Vasaras ogas ar biezpiena krēmu

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vasaras ogas ar biezpiena krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Ogas

  • Dažādas ogas (upenes, mellenes, kazenes)
     500 g
  • Piparmētru lapiņas
      12 gab.
  • Baltais cukurs
     2 Ēdamkarote

Krēms

  • Biezpiens 5%
     300 g
  • Baltais cukurs
     3 Ēdamkarote
  • Saldais krējums
     200 g

Drumstalas

  • Sviests
     50 g
  • Smalkais muslis ar ogām
     50 g
  • Baltais cukurs
     1 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ogas samaisi ar piparmētru lapiņām un cukuru.

Biezpienu izspied caur sietu vai sablendē.

Saputo saldo krējumu ar cukuru un pievieno biezpienu.

Sajauc cukuru ar musli un sviestu un ieliec saldētavā uz 10 minūtēm.

Saberz drumstalās un liec cepeškrāsnī 10 min. 200 grādos.

 

Servē bļodā, ogām liekot virsū krēmu un pārberot ar drumstalām.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas kebabs uz grila

20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes