Viltotā pēda

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Liellopa maltā gaļa
     900 g
  • BBQ garšvielas
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 ēdamk.
  • Provansas garšvielas
     2 ēdamk.
  • Olas
     2
  • Dižonas sinepes
     2 ēdamk.
  • Rīvmaize
     4 ēdamk.
  • Kečups
     

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā 1/2 sīpola un ķiploka daiviņas

Traukā liek liellopa gaļu

Pievieno sīpolu, ķiploku
Uzber BBQ un provansas garšvielas, sāli
Pievieno olas un pieliek sinepes
Uzber rīvmaizi
Visu samaisa un izvieto uz cepampannas
Izveido pēdas formu, pievieno kečupu un sīpolu dekoram
Uzlej eļļu
Uzkarsē krāsni līdz 190 grādiem un liek cepties 60 minūtes
Ja nepieciešams, pievieno vēl kečupu iespaidīgākam efektam un pasniedz!

Līdzīgas receptes

Mandeļzobu kūka

2h 30min • Viegli

Gardās mūmijas

30min • Viegli

Bezē torte ar ķiršiem

2h 30min • Vidēji grūti