Viltotā pēda

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Sīpols
     1 gabali
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Liellopa maltā gaļa
     900 g
  • BBQ garšvielas
     2 ēdamk.
  • Sāls
     1 ēdamk.
  • Provansas garšvielas
     2 ēdamk.
  • Olas
     2
  • Dižonas sinepes
     2 ēdamk.
  • Rīvmaize
     4 ēdamk.
  • Kečups
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā 1/2 sīpola un ķiploka daiviņas

Traukā liek liellopa gaļu

Pievieno sīpolu, ķiploku

Uzber BBQ un provansas garšvielas, sāli

Pievieno olas un pieliek sinepes

Uzber rīvmaizi

Visu samaisa un izvieto uz cepampannas

Izveido pēdas formu, pievieno kečupu un sīpolu dekoram

Uzlej eļļu

Uzkarsē krāsni līdz 190 grādiem un liek cepties 60 minūtes

Ja nepieciešams, pievieno vēl kečupu iespaidīgākam efektam un pasniedz!

Līdzīgas receptes

Pesto standziņas

15min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Olu krēms ar ogām

20min • Viegli

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli