Vistas enčiladas

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 50min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Tortiljas
     6 gab.
  • Skābais krējums
     200 g
  • Siers
     200 g
  • Vistas fileja
     500 g
  • Olīveļļa
     3 ĒK
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Čili pipars
     1 gab.
  • Koriandrs
     1 buntīte
  • Ķiploks
     2 daiviņa
  • Konservētas pupiņas
     1 bundža
  • Kukurūza
     1 bundža
  • Konservēti tomāti
     1 bundža
  • Brūnais cukurs
     1 TK
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā lej 2 ēdamk. olīveļļu un uzkarsē.

Pievieno sasmalcinātus sīpolus, papriku, čili piparu, 1 daiviņu ķiploka un visu maisot apcep, līdz tie ir mīksti.

Pievieno sasmalcinātu koriandru.

Citā pannā uzkarsē 1 ēdamk. olīveļļu, pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju un apcep brūnu. 

Abu pannu saturu samaisa kopā. Pievieno konservētas pupiņas un kukurūzu. 

Konservētus tomātus sablendē, pievieno atlikušo ķiploku, cukuru, sāli un piparus pēc garšas.

Ņem tortiljas, izklāj un pilda ar vistas un dārzeņu maisījumu.

Sarullē. 

Karstumizturīgā traukā lej pusi tomātu mērces, liek tortiljas.

Pārlej ar skābo krējumu un atlikušo tomātu mērci.

 Pārkaisa ar sarīvētu sieru.

Liek cepties 200 °C uzkarsētā krāsnī 15–20 min., līdz siers ir zeltaini brūns.

 Pasniedz, pārkaisot ar sakapātu koriandru.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!