Vistas enčiladas

  • Gatavošana 1h 10min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Skābais krējums
     200 g
  • Tortiljas
     6 gabali
  • Siers
     200 g
  • Vistas fileja
     500 g
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Čili pipars
      1 gab.
  • Koriandrs
     1 bunte (-s)
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Konservētas pupiņas
     240 g
  • Kukurūza
     285 g
  • Konservēti tomāti
     400 g
  • Brūnais cukurs
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā lej 2 ēdamk. olīveļļu un uzkarsē.

Pievieno sasmalcinātus sīpolus, papriku, čili piparu, 1 daiviņu ķiploka un visu maisot apcep, līdz tie ir mīksti.

Pievieno sasmalcinātu koriandru.

Citā pannā uzkarsē 1 ēdamk. olīveļļu, pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju un apcep brūnu. 

Abu pannu saturu samaisa kopā. Pievieno konservētas pupiņas un kukurūzu. 

Konservētus tomātus sablendē, pievieno atlikušo ķiploku, cukuru, sāli un piparus pēc garšas.

Ņem tortiljas, izklāj un pilda ar vistas un dārzeņu maisījumu.

Sarullē. 

Karstumizturīgā traukā lej pusi tomātu mērces, liek tortiljas.

Pārlej ar skābo krējumu un atlikušo tomātu mērci.

 Pārkaisa ar sarīvētu sieru.

Liek cepties 200 °C uzkarsētā krāsnī 15–20 min., līdz siers ir zeltaini brūns.

 Pasniedz, pārkaisot ar sakapātu koriandru.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cāļa cepetis ar burkāniem

1h 10min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes